Підтримка Google Fonts в темах оформлення

Добридень.

Поспішаємо поділитися з вами черговими доопрацюваннями в нашому конструкторі веб-форм. Сьогодні ми додали підтримку Google шрифтів у наші веб-форми. Раніше це можна було зробити вручну, імпортую потрібний шрифт в темі оформлення в розділі CSS. Про те, як це зробити ми розповідали ось тут. Але це було доступно не всім нашим користувачам, а тільки тим, чий тариф підтримує редагування власного CSS в темі оформлення.

І ось сьогодні ми додали повну підтримку гугл шрифтів в наших формах. Тепер в темі оформлення в списку шрифтів ви можете знайти будь-який потрібний вам шрифт:

Ми імпортували всі шрифти, які є на сайті google fonts. Для швидкого пошуку потрібного шрифту можна скористатися пошуком. Для цього просто почніть вводити назву потрібного шрифту і в списку будуть виводитися тільки ті шрифти, де буде знайдено збіг.

Кириличні символи

При використанні гугл шрифтів потрібно пам'ятати, що не всі шрифти підтримують кирилицю і різне накреслення символів: напівжирний і курсив. Детальну інформацію про Шрифт ви можете знайти на сайті google fonts.

Використання декількох шрифтів в одній формі

Також слід пам'ятати, що використання гугл шрифтів впливає на швидкість завантаження форми, адже доводиться робити додаткові запити на сервера гугл, для завантаження потрібних шрифтів. Тому не варто в одній формі використовувати більше 2-х різних шрифтів, тому що це позначиться на швидкості завантаження форми.

На сьогодні це все. Удачі!

Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Gold

Оберіть собі подорож

Пройдіть опитування та отримайте знижку на подорож Докладніше
Gold

Розрахунок вартості будівництва будинку

За допомогою цього квізу користувачеві пропонується відповісти на кілька питань за допомогою яких можна розрахувати приблизну вартість будівництва будинку Докладніше
Basic

Запис на прийом до стоматолога

Оформіть онлайн-запис до стоматолога Докладніше
Platinum

Форма оренди землі сільськогосподарського призначення

Даний шаблон форми договору про оренду земельної ділянки Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас