Вкладена форма

Добрий день.

Сьогодні поспішаємо розповісти про новий елемент форми "Вкладена форма", який з'явився в нашому конструкторі веб-форм. За допомогою даного елемента можна вбудувати одну форму в іншу. При цьому заявки будуть відправлятися в 2 форми, тобто у вкладеній формі все буде працювати також: відправлятися повідомлення, спрацьовувати модулі і т.п. і всі ліміти будуть списуватися з двох форм.

Вкладена форма 1

Використання елемента "Вкладена форма" дозволить у формах онлайн запису зробити один календар для різних форм. Тобто можна використовувати календар в одній формі, а цю форму з календарем в інших формах у вигляді вкладеної форми.

Якщо в блокуваннях дат, наприклад, налаштовано запис на один і той же час один раз і клієнт записався на певний проміжок часу, то в іншій формі, де використовується цей календар, як вкладена форма, вже клієнт не зможе записатися на цей час.

Простий приклад можна навести, коли у вас одне приміщення з певним графіком роботи і декількома фахівцями, клієнт записується до одного фахівця, відповідно до іншого фахівця клієнт не зможе записатися на цей же час, тому що одне приміщення зайняте в цей час і воно вільне в інший час.

Додати новий елемент, дуже просто. Відкрийте список елементів, "Екстра" і клікніть на елемент "Вкладена форма". Натисніть редагувати:

Вкладена форма 2

Вкажіть назву і виберіть необхідну форму в випадаючому списку або ввівши кілька символів назви форми:

Вкладена форма 3

Збережіть налаштування елемента і тепер можете використовувати вкладену форму.

Вкладена форма 4

Тепер можете відкрити форму, де буде друга форма, на прикладі з календарем:

Вкладена форма 5

Якщо у вас у формі з календарем налаштовані e-mail повідомлення адміністратору і підключений модуль інтеграції телеграм, а в формі, де доданий елемент "вкладена форм", також відправляється повідомлення на пошту і в телеграм, то тоді при відправці такої форми буде списано 2 відправки email повідомлень і 2 дії модуля інтеграції.

Залишайте свої коментарі та побажання по роботі цього елемента!

Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Basic

Запис до лікаря

Оформіть онлайн-запис до необхідного фахівця Докладніше
Platinum

Який ти супергерой в IT?

Шаблон тестування в гральній формі допоможе з'ясувати вашим користувачем, який він супергерой в IT Докладніше
Basic

Оренда торгового місця

Дайте відповідь на питання і отримайте прайс на відповідну оренду Докладніше
Free

Оцінка заходу

Проведіть опитування серед учасників вашого заходу Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас