СМС провайдери

Добрий день.

Поспішаємо повідомити Вам про останні доопрацювання, які з'явилися в нашому конструкторі веб-форм. Йдеться про смс провайдерів, для відправки смс повідомлень.

Як ви напевно знаєте, у нас є можливість відправляти смс повідомлення користувачам. За кожне смс з вашого внутрішнього балансу в FormDesigner списувалася певна сума. І все б нічого, але була одна проблема - ви не могли змінити ім'я відправника, від якого приходило смс.

Нас багато разів просили додати можливість налаштовувати ім'я відправника і ось цей час прийшов. Ми вирішили кардинально змінити підхід до відправки смс і повністю дати вам можливість вибору, через якого смс провайдера відправляти повідомлення і від якого імені відправника.

Ви самі вибираєте сервіс смс провайдера, зкладаєте з ним договір і налаштовуєте ім'я відправника, після чого в налаштуваннях форми потрібно вибрати за допомогою якого провайдера відправляти повідомлення. При цьому вартість смс не буде списуватися з вашого внутрішнього балансу.

Для того, щоб підключити до FormDesigner смс провайдера, необхідно перейти за посиланням "SMS провайдери" в лівому меню:

Тут буде виводитися список ваших підключених смс провайдерів. Для того, щоб додати новий сервіс, необхідно натиснути на посилання "Додати", після чого перед вами відкриється список з усіма доступними SMS провайдерами:

На даний момент доступно 3 смс провайдера:

Вибирайте відповідний сервіс і натискайте на кнопку "Додати". Давайте для прикладу додамо смс провайдер sms.ru:

Після того, як натиснете на кнопку "Додати", ви потрапите на сторінку налаштувань цього смс провайдера:

Для SMS провайдера "Sms.ru" необхідно ввести назву, яка буде відображатися в списку смс провайдерів, а також ваш api_id в сервісі sms.ru. Після чого необхідно натиснути на кнопку "Отримати доступ":

Якщо api_id вірний, то у вас завантажиться список з іменами відправників, доданими в сервісі sms.ru. Вибирайте потрібне ім'я відправника і натискайте кнопку "Зберегти".

На цьому настройка смс провайдера закінчена. Схожим чином налаштовуються і інші провайдери.

Вибір смс провайдера в налаштуваннях форми

Після налаштування смс провайдера необхідно вказати в потрібній формі, за допомогою якого провайдера відправляти смс повідомлення.

Для цього необхідно перейти в налаштування потрібної веб-форми в розділ "SMS повідомлення". Там з'явилася нова опція для вибору SMS провайдера:

На даний момент ви можете, як і раніше, відправляти смс повідомлення через FormDesigner або вибрати свого смс провайдера в списку, після чого не забуваємо натиснути кнопку "Зберегти".

На сьогодні це все. А Ви яким смс провайдером користуєтеся?

Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Basic

Оренда конференц-залу

Отримайте добірку оптимальних пропозицій з оренди конференц-залу Докладніше
Basic

Онлайн-запис на зустріч

Записуйте ваших клієнтів або партнерів на зустріч враховуючи дату і час за допомогою онлайн форми Докладніше
Basic

Запрошення на весілля

Ця форма допоможе Вам запросити близьких людей на найважливіше торжество в житті Докладніше
Platinum

Розрахунок ОСЦПВ

Ви можете отримати розрахунок ОСЦПВ за допомогою онлайн калькулятора, ввівши дані транспортного засобу Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас