Блоковий конструктор шаблонів сторінки для друку і PDF документів

Добрий день.

Сьогодні хочемо поділитися з вами нашими останніми доробками. Ми повністю переробили формування шаблону сторінки для виведення на друк, куди додали можливість відправити шаблон на друк або завантажити його в PDF форматі.

Крім цього, ми додали новий блоковий редактор, за допомогою якого ви легко зможете скласти потрібний вам шаблон сторінки. Один і той же шаблон тепер можна використовувати в різних формах.

Для того, щоб створити шаблон, перейдіть в налаштування форми в розділ "Сторінка для друку":

Стандартно заданий шаблон за замовчуванням. Для того, щоб вибрати шаблон, необхідно натиснути на кнопку "Вибрати шаблон", після чого перед вами відкриється вікно зі списком всіх доступних шаблонів:

Для того, щоб вибрати потрібний шаблон, необхідно натиснути на кнопку "Вибрати шаблон". Для створення нового шаблону, необхідно натиснути на кнопку "Створити шаблон", після чого відкриється сторінка з вибором редактора шаблонів:

На даний момент доступно 2 редактори: Блочний і Спрощений. Спрощений редактор - це наш старий редактор, в якому можна формувати прості шаблони:

Як бачите це звичайний текстовий редактор з можливістю редагувати вихідний код шаблону. Крім цього, ми додали окрему вкладку "CSS", де можна вручну налаштувати якісь CSS правила.

Якщо вибрати блоковий редактор, то перед вами відкриється абсолютно інший редактор:

Це повноцінний блоковий редактор шаблонів сторінок. Тут ви можете додавати готові блоки, редагувати їх зовнішній вигляд, розміри, шрифти, відступи і т.д. даний редактор значно спрощує створення шаблону сторінки для виведення на друк і створення PDF документів.

Всі шаблони можна копіювати, видаляти і перейменовувати. Для цього, в списку шаблонів, необхідно натиснути на назву шаблону:

Налаштувавши потрібний шаблон і перейшовши на сторінку для друку, вгорі сторінки будуть виводитися 2 кнопки: Роздрукувати і Завантажити в PDF:

В майбутньому, ми плануємо додати можливість використовувати ці шаблони ще для email повідомлень і для результатів форми.

Сподіваємося ці доопрацювання виявляться вам корисними. Чекаємо ваш зворотний зв'язок!

Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Basic

Онлайн-запис на масаж

Заповніть форму і запишіться на масаж Докладніше
Gold

Дізнайтеся вартість відеоспостереження

Шаблон у вигляді опитування сприяє дізнатися потреби клієнта для установки відеоспостереження Докладніше
Platinum

Налаштуйте свій стиль сукні

Конфігуратор сукні з візуальним відображенням змін декольте, типу рукавів, довжини сукні Докладніше
Gold

Оренда авто

Дізнайтеся вартість оренди автомобіля та отримайте знижку за проходження опитування. Ви можете відредагувати шаблон і додати / видалити поля Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас