Платіжний термінал. Нові можливості

Добрый день.

Сьогодні поспішаємо Вам розповісти про останні доопрацювання в нашому конструкторі форм, які торкнулися модуля "Платіжний термінал". Ми додали можливість включити автоматичний парсер курсів валют і налаштувати окремі повідомлення, після оплати.

Автоматичний парсер курсів валют

Як Ви знаєте, в налаштуваннях модуля, можна вказати ціну товару і валюту:

Основні параметри

У вкладці "Платіжні системи" Ви налаштовуєте, через яку платіжну систему будуть проходити платежі, а також валюту, з якою працює ця платіжна система:

Платіжні системи

Якщо основна валюта і валюта в платіжній системі відрізняються, то відбувається конвертація за курсом, який налаштований в розділі "Курс валют":

Курс валют

Де Ви самі вручну можете налаштувати потрібний курс. Але тепер в цьому немає необхідності, так як ми додали можливість активувати автоматичний парсер курсів валют:

Автоматичний парсер курсів валют

Включивши цю опцію, курси валют будуть автоматично парситься зі спеціалізованого сайту www.floatrates.com, який займається збором курсів валют з усього світу.

Використовуючи автоматичний парсер курсів валют, ціна конвертується відразу в потрібну валюту, тим самим ми уникаємо подвійної конвертації, як при використанні ручного курсу валют, де ціна на початку конвертується в рублі і тільки після цього, в потрібну валюту.

Окремі повідомлення, після оплати рахунку

Як Ви знаєте, в налаштуваннях форми в розділі "E-mail уведомления" та "SMS повідомлення", можна налаштувати повідомлення, які будуть відправлятися адміністратору форми і користувачеві, який заповнив форму.

При підключенні модуля "Платіжний термінал" ці повідомлення відправлялися тільки після успішної оплати рахунку, що не завжди зручно і нас неодноразово просили додати можливість налаштовувати окремі повідомлення, для платіжного терміналу.

Ми довго це відкладали і ось сьогодні готові повідомити про те, що тепер це стало можливо! Для цього, в налаштуваннях модуля "Платіжний термінал", ми додали окремий розділ "Повідомлення:

Повідомлення

Тут Ви можете активувати, які повідомлення потрібно відправляти після успішної оплати рахунку. Для налаштування самих повідомлень, необхідно натиснути на іконку "шестерінки" праворуч, як показано вище на скріншоті:

Повідомлення

Варто зауважити, що тут Ви налаштовуєте тільки тему і шаблон листа. А всі інші дані беруться з налаштувань форми!

На сьогодні це все. Вдалого дня!

Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Gold

Пройдіть опитування і отримаєте підбір квартир в нових ЖК міста, а також на вторинному ринку

Квартири в новобудовах, на вторинному ринку, таунхауси, пройдіть опитування і отримаєте підбір квартир в нових ЖК міста, а також на вторинному ринку. Докладніше
Gold

Оцініть роботу нашої автомийки

Оцініть роботу нашої Автомийки, дізнайтеся оцінку автомийки та побажання клієнтів Докладніше
Gold

Доставка квітів

За допомогою цієї форми Ви зможете продавати букети квітів та супутні товари до них, наприклад м'які іграшки, листівки, топпери Докладніше
Platinum

Бетонні роботи "Під ключ" з використанням професійної опалубки

За допомогою цього квізу користувачеві пропонується відповісти на кілька питань за допомогою яких можна розрахувати приблизну вартість бетонних робіт Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас