Новий модуль інтеграції з базою даних MySQL

Доброго дня.

Сьогодні радий Вам представити наш новий модуль інтеграції з базою даних MySQL. MySQL - вільна реляційна система управління базами даних, яку Ви можете використовувати на своєму власному сервері.

Коли налаштували інтеграцію веб-форми з базою даних MySQL, Ви можете передавати задані дані з форми в потрібну таблицю mysql, налаштувавши відповідність стовпців таблиці і даних у формі.

Для того, щоб налаштувати інтеграцію необхідно перейти у вкладку "Модулі", де внизу списку Ви знайдете новий модуль "MySQL". Наведіть на посилання і клікніть на кнопку "Додати":

Додавання модуля інтеграції з базою даних mysql

Після чого перед Вами відкриється вікно з основними настройками модуля MySQL:

Основні параметри модуля інтеграції mysql

Тут необхідно ввести параметри підключення до бази даних:

  • Хост (доменне ім'я або IP адреса)
  • Ім'я користувача MySQL, під яким будуть виконуватися всі запити
  • Пароль користувача MySQL
  • Порт
  • Ім'я бази даних, до якої будемо підключатися
  • Кодування

Зверніть увагу, що у вашій бази даних повинен бути включений віддалений доступ, а для користувача прописано право доступу з ip адреси нашого сервера - 85.10.210.202

Про те, як це налаштувати, краще уточнити в тех.підтримці вашого хостинг провайдера.

Після того, як всі дані вказані, необхідно натиснути на кнопку "Отримати доступ" і якщо все в порядку і у нас є доступ до вашої бази даних, то нижче з'явиться випадаючий список, в якому необхідно вибрати таблицю, в яку буде йти запис:

Вибір таблиці бази даних mysql

Для того, щоб налаштувати відповідність колонок таблиці бази даних з полями у формі, необхідно перейти у вкладку "Додаткові параметри":

Налаштування колонок таблиці mysql

Тут Ви додаєте потрібні поля таблиці, які будуть заповнені даними з форми. Варто звернути увагу на відповідність типу колонки таблиці і поля в формі.

Після того, як всі дані заповнені, необхідно натиснути на кнопку "Зберегти".

Тепер після відправки форми всі дані будуть передаватися безпосередньо в Вашу базу даних MySQL і у Вас буде повний доступ до цих даних.

На сьогодні це все. Вдалого дня!.

Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Platinum

Калькулятор пластикових вікон

C допомогою калькулятора пластикових вікон користувач може розрахувати вартість обраного профілю, склопакета і додаткових опцій Докладніше
Gold

Розрахуйте вартість мийки Вашого авто і отримаєте знижку

За допомогою даного шаблону у вигляді квізу, ви можете залучити клієнтів на обслуговування у вашій Автомийки. Шаблон можна редагувати, додавати і видаляти поля Докладніше
Gold

Розрахунок іпотеки

Шаблон розрахунку іпотеки ануїтетним платежем Докладніше
Free

Шаблон визначення індексу споживчої лояльності (NPS)

За допомогою цього шаблону можна створити опитування для визначення індексу споживчої лояльності, розрахувати його та отримати контекст ваших результатів. Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас