Як обрати CRM для бізнесу: KeyCRM — найкраще рішення для українських підприємців

Якій CRM-системі віддають перевагу українські компанії, і як це допомагає їхньому розвитку, розповіли наші партнери з KeyCRM — комплексної CRM-системи для ecommerce і сфери послуг.

Які переваги ваш бізнес отримує з KeyCRM

За даними дослідження Nucleus Research, встановлення CRM-системи може збільшити обсяг продажів до 40% одного менеджера. Вагома причина, щоб систематизувати всі робочі процеси, правда?

Робота з клієнтами «в голові», блокнотах чи Excel-файлах — це купа дарма витраченого часу й неможливість досягти поставлених KPI. Хаос незмінно призводить до зупинки у продажах і розвитку. Щоб цього не трапилося, використовуйте можливості KeyCRM.

KeyCRM — це український продукт, створений для українських компаній.

Функціональне наповнення закриває всі операційні потреби підприємців:

  • збирання лідів з усіх джерел (форми на сайтах і лендингах, чати на маркетплейсах, IP-телефонія, месенджери та соцмережі, зокрема директ і коментарі Instagram завдяки офіційній інтеграції в CRM);
  • налаштування воронок продажів під особливості ваших процесів;
  • комунікація з клієнтами в CRM — повідомлення з сайту, інстаграму, телеграму, вайберу, SMS, чатів на маркетплейсах акумулюються в робочому кабінеті системи;
  • організація та ведення карток клієнтів, збереження всіх взаємодій, діалогів і дзвінків;
  • керування відправленнями — швидке створення ТТН, шаблони, відстеження посилок у всіх популярних українських поштових службах;
  • ведення складського обліку, інвентаризація, синхронізація залишків;
  • запис на послуги, планування навантаження на команду, створення графіків візитів тощо.

Чому KeyCRM — це найкращий вибір

CRM-система заощаджує час, підвищує продуктивність та позбавляє необхідності розширювати штат новими працівниками. Ви будете встигати більше, тому що велику частину операційної рутини візьме на себе crm-система.

Підходить для будь-якого бізнесу

KeyCRM — це комплексна CRM-система з функціоналом для ecommerce та компаній зі сфери послуг. Рішення підходить не тільки інтернет-магазинам і продавцям на маркетплейсах, а й медичним клінікам, бʼюті-сфері, туристичним, рієлторським, сервісним і юридичним компаніям.

Зрозуміла та проста в роботі

Впровадження нових інструментів може викликати у команди стрес і неприйняття. Тому багато керівників відкладають міграцію на нові продукти, втрачаючи можливості для розвитку. KeyCRM — проста, зрозуміла й інтуїтивна, тому процес навчання й адаптації до нової системи проходить за 1-2 дні.

Мобільна версія для тих, хто працює «на ходу»

KeyCRM пропонує не тільки десктопну, а й мобільну версію, щоб ви завжди були на звʼязку з клієнтами та могли швидко обробляти замовлення прямо «на ходу».

Зручна організація даних

Компанії страждають не через коливання попиту чи вимогливих клієнтів, а через завантаженість даними. Відстеження кожного потенційного, поточного та колишнього клієнта втомлює й забирає час. CRM організовує всю інформацію про ліди, клієнтську базу, постачальників, партнерів, контрагентів в єдину зручну систему.

Аналітика для ухвалення правильних бізнес-рішень

Щоб знати, куди рухатись, потрібно аналізувати KPI бізнесу, відділів і менеджерів. У KeyCRM є окремий потужний модуль аналітики, який генерує звіти по лідах, угодах, продажах, комунікації з клієнтами, джерелах продажів, конкретних товарах чи послугах, ефективності менеджерів. Тут є навіть загальний фінансовий звіт про прибутки та збитки. Все, що треба для ухвалення обґрунтованих рішень.

Висновки

Малий і середній бізнес часто не має вільних ресурсів, щоб системно працювати над покращенням клієнтоорієнтованості без додаткових фінансових вкладень. Тому оптимальний варіант для підвищення продажів і лояльності клієнтів — інтеграція комплексної CRM-системи для управління бізнесом.

Тримайте посилання на безплатний тріал до 30 днів, щоб протестувати весь функціонал KeyCRM у своїх процесах.

Теги:
Коментарі
Готові шаблони веб-форм
Gold

Розрахунок іпотеки

Шаблон розрахунку іпотеки ануїтетним платежем Докладніше
Gold

Розрахунок вартості будівництва будинку

За допомогою цього квізу користувачеві пропонується відповісти на кілька питань за допомогою яких можна розрахувати приблизну вартість будівництва будинку Докладніше
Platinum

Кращий актор останнього десятиліття

​​Встановіть голосування на свій сайт і дізнайтеся думку користувачів Докладніше
Gold

Оренда офісу

Отримайте добірку оптимальних пропозицій по оренді офісу Докладніше

Замовте розробку форми під ключ

Немає часу розбиратися з усіма налаштуваннями самому? Не проблема!
Замовте розробку веб-форми у нас